chrome firefox opera safari iexplorer

У Єнакієвому обсипається школа, яку відкривав Президент Янукович (ФОТО)

21 березня 2013 о 16:14

Минуло трохи більше ніж півроку, а фасадна плитка, якою обкладено бетонну основу паркану навколо ліцею в Єнакієвому, вже почала обсипатися.

Про це свідчать знімки, зроблені 19 березня, повідомляють «Коментарі» з посиланням на сайт «30 днів».

Цікаво те, що плитку, яка падає, перехожі чи працівники ліцею підбирають з тротуару і кидають за паркан на територію школи майбутнього.

30.dn.ua

 30.dn.ua


30.dn.ua

 30.dn.ua

 

Реконструкція школи № 34 почалася в 2011 році. Тоді підряд вартістю 28,42 млн грн без конкурсу отримала фірма «Марморокбуд».

Директор фірми Олександр Малич тоді пояснював, що «Марморокбуд» був обраний за неконкурентною процедурою через те, що «ми дуже пристойна фірма, яка суворо виконує свої зобов´язання. Ми заробили собі нормальний здоровий авторитет».

Роботи фінансувалися за рахунок субвенції з державного бюджету.

Першого вересня 2012 року відбулася урочисте відкриття першої частини спеціалізованої школи II ступеня — Ліцею інформаційних технологій.

18 жовтня Президент України Віктор Янукович відвідав свою рідну школу та поділився враженнями від свого візиту до навчального закладу.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути