chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться єдиний концерт скандального американця Адама Ламберта

12 березня 2013 о 12:58

В Палаці спорту 18 березня о 19:00 відбудеться виступ американського співака та актора Адама Ламберта.

Концертний тур пройде в рамках підтримки, другого за рахунком, успішного альбому «Tresspassing». Адам Ламберт представив альбом 15 травня 2012 року, який тут же став № 1 в Billboard 200.

Ламберт — єдиний, кому вдалося воскресити і популяризувати давно призабутий жанр глем-рок, найскандальніший випускник «American Idol» (2009 рік), мультиплатиновий вокаліст, актор, композитор.

Своєю творчістю він ламає уставлені музичні та художні рамки. Сміливий, яскравий і неповторний, він об'єднує людей незалежно від кольору їх шкіри, орієнтації і розміру рахунку в банку.

Нікому не забути дивовижного безкоштовного благодійного виступу 30-го червня 2012-го року Адама Ламберта спільно з групою Queen, які дали двогодинний концерт у Київській фан-зоні ЄВРО-2012. Концерт був присвячений боротьбі зі СНІДом.

Адам Ламберт народився 29 січня 1982 року в в Індіанаполісі у родині художника і дизайнера інтер'єрів. З дитинства хлопець брав участь у театральних постановках, співав у хорі та виступав зі шкільним джазовим колективом. В арсеналі Ламберта більше 10 відомих театральних проектів, в яких він почав виступати з 10 років.

У 2004 році Адам Ламберт був запрошений учасницею Pussycat Dolls Карміт Бачар в її новий нічний клуб, де артист став брати участь в уявленнях кабаре. На музичному шоу «American Idol» Адам Ламберт запам'ятався приголомшливими вокальними даними, професійними красивими номерами. Під час першого прослуховування він підкорив журі виконанням композицій «Rock with You» і «Bohemian Rhapsody», зізнавшись, що на нього вплинули такі монстри музики як Madonna, Queen, Майкл Джексон, Девід Боуї і багато інших.

Після того, як Ламберт удостоївся другого місця на шоу «American Idol», мер Сан-Дієго, де виріс співак, оголосив 8 травня «Днем Адама Ламберта». У фіналі «American Idol» Адам Ламберт виступив у супроводі учасників легендарного колективу Queen, які були для співака кумирами.

Ціна квитків: 390 – 3990 грн.

Марія Поливач

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути