chrome firefox opera safari iexplorer

Єдиний в Україні Музей сновидінь готує для киян незвичайний захід

09 квітня 2013 о 10:44

Єдиний в Україні Музей сновидінь готує для мешканців і гостей Києва незвичайний захід. З 17 квітня по 27 травня в музеї вперше проходитимуть дні «Fashion Dreams».

Про це пише delfi.ua.

«За цей час кожен з відвідувачів» Fashion Dreams «зможе трохи краще розібратися в дизайні особистих сновидінь, надати своєму образу неповторності наяву і поспостерігати за тим, як творять наші снолектори», — повідомили у музеї.

У рамках «Fashion Dreams» заплановано ряд цікавих виставок, зустрічей і показів унікальнихколекцій.

Зокрема, в день відкриття днів моди відбудеться зустріч «Що сниться автору?» з відомим дизайнером одягу Наталією Каменською, в ході якої вона повідає, що їй сниться.

Також відвідувачів «Fashion Dreams» чекає показ нової колекції від дизайнерів Міли Гайдай та Лілії Лук'янової, на якому будуть представлені вироби прет-а-порте від be LuGa в чорно-білій гамі.

У свою чергу дизайнер прикрас Наталія Загрійчук презентує нову колекцію жіночих прикрас від марки «N'Z».

Одним з найбільш видовищних подій «Fashion Dreams» стане виставка «Моди» від українського арт-дуету братів близнюків Вані і Васі Костенко. В експозиції будуть представлені роботи, що відтворюють образи радянських чоловіків і жінок 70-80-х років, а також 17 колажів з елементами гардероба модниць тих часів.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути