chrome firefox opera safari iexplorer

«Київавтодор» жаліється, що у столиці необхідно ремонтувати всі дороги

09 квітня 2013 о 10:48

У Києві необхідно додатково відремонтувати близько 20 тисяч кв. м дорожнього покриття.

Про це заявив новий гендиректор комунальної корпорації «Київавтодор» Петро Береговий в інтерв'ю «Комерсант-Україна».

«Практично на всіх вулицях доведеться провести додатковий ямковий ремонт. Біля ям, які ми вже встигли закрити, з'явилися нові вибоїни. Загалом у місті додатково необхідно залатати близько 20 тис. кв. м дорожнього покриття», — сказав він.

За словах Берегового, місто пообіцяло виділити «Київавтодору» ще близько 16 мільйонів на поточний благоустрій, куди включено і проведення ямкового ремонту.

Він також повідомив, що графік ямкового ремонту буде зміщений на два тижні.

«До 9 травня ми повинні залатати всі ями на цих дорогах. До речі, ми сформували і програму поточного ремонту, до якого також вже будемо приступати», — заявив Береговий.

Відповідаючи на питання про те, чи надійшли обіцяні столичною владою гроші він сказав: «Зараз розглядається це питання, ми будемо зустрічатися з Олександром Павловичем (Попов — УП), але поки що остаточного рішення немає».

За його словах, обіцяна реконструкція проспекту Перемоги може початися з 15 квітня.

"Швидше за все з понеділка ми вже приступимо до реконструкції. Зараз підрядна організація виїхала зі своїм реквізитом на місце, проводить фотографування. Крім того, ми вже визначилися з першою ділянкою робіт — він розтягнеться від в'їзду в Київ до станції метро «Святошин», — додав він .