chrome firefox opera safari iexplorer

Київавтодор запевняє, що поремонтував половину доріг столиці

05 березня 2013 о 12:48

Гендиректор Київавтодору Георгій Глинський розповів, що на вчорашній день у Києві відремонтували близько 45% аварійно небезпечних ділянок доріг з глибокими ямами — 42,1 тис. кв. м з 94 тис. кв. м, пишеКоммерсантъ-Украина.

За його словами, завершити ремонтні роботи в Києві повинні до 20 квітня.

Глинський також додав, що прийдешні морози збільшать обсяг невідкладного ремонту, причому це може торкнутися навіть тих вулиць, які вже приведені до ладу.

«Ями можуть з'явитися на наших дорогах поруч з тими місцями, які ми відремонтували. І нам доведеться повертатися до тих вулиць, які ми за графіком вже закрили», — поскаржився він.

За словами начальника Київавтодору, всі наявні кошти кинуті на поточне утримання доріг, але до кінця року потрібно провести їх плановий ремонт.

Нагадаємо, в уряді раніше повідомили, що станом на 28 лютого ліквідована ямковість на 94% основних доріг загального користування державного значення.

Як повідомлялося, наразі відремонтовано дорогу Херсон — Джанкой — Феодосія — Керч, де було пошкоджено ямковістю майже 7 тисяч квадратних метрів. Наближається до завершення ремонт доріг Київ — Одеса, Одеса — Мелітополь — Новоазовськ, Ульяновка — Миколаїв, Запоріжжя — Донецьк.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути