chrome firefox opera safari iexplorer

85% столичних доріг вичерпали свій термін експлуатації

18 лютого 2013 о 14:41

Термін експлуатації дорожнього покриття в Києві вичерпали 85% столичних доріг. Про це заявив голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов у понеділок, повідомляє Українська правда. Життя з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Погодні умови показали всі проблеми, і ми маємо масове руйнування доріг. Необхідно негайно здійснити капітальний ремонт 300 тис. кв. метрів доріг», — сказав він.

Крім того, Попов зазначив, що в Голосіївському районі ухвалено рішення про заміну керівника Голосіївського ДЕУ, а голові Святошинського ДЕУ надано місяць на вирішення проблем із ремонтом доріг.

Водночас голова «Київавтодору» Георгій Глінський заявив, що комунальна корпорація потребує щорічного виділення 272 млн грн на поточний ремонт столичних доріг.

За його словами, за останні 12 років фактично виділялося фінансування на поточний ремонт автодоріг у середньому 43% від необхідного, що давало можливість щорічно ліквідувати весняну ямковість та готувати вулиці до експлуатації в зимовий період, виконуючи превентивний ремонт ділянок доріг.

Він зазначив, що при настанні сприятливих погодних умов корпорація планує залучити інші спеціалізовані підприємства для пришвидшення виконання ремонтних робіт.

За словами Глінського, основними об'єктами ремонту будуть вулиці Заболотного, Бориспільська, Саперно-Слобідська, проспект Ватутіна, проспект Броварський, вул. Богатирська, Верхній та Нижній Вали, Кільцева дорога, проспект Палладіна, Венеціанський міст.

Водночас голова КМДА Олександр Попов наголосив на необхідності реконструкції проспекту Перемоги цього року.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути