chrome firefox opera safari iexplorer

Мистецький Арсенал запрошує відвідувачів на великий концерт балету

18 квітня 2013 о 12:19

21 квітня Мистецький Арсенал запрошує відвідувачів на великий концерт, присвячений балету та майстру Едгару Дега, у якому візьмуть учать учні Київського державного хореографічного училища, повідомляє УНН.

Як йдеться у повідомлені, у проекті «100 шедеврів світової скульптури» представлена серія робіт видатного французького художника Едгара Дега, який зробив багато малюнків, живописних полотен та скульптур балерин, віддаючи шану їх мистецтву та відданості своїй праці.

За словами організаторів, Едгар Дега став постійним відвідувачем театральних класів і був постійно зосередженим, адже танцюристки весь час перебували у русі, а художник прагнув його вхопити і передати у своїх творах. Ці ескізи стали джерелом для його композицій, які він згодом втілював у майстерні.

Нагадаємо, з 24 травня по 1 червня в Мистецькому Арсеналі відбудеться III Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал»– найбільша книжкова виставка в Україні, яка об'єднує літературу і мистецтво.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути