chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнастки можуть не потрапити на чемпіонат світу

17 квітня 2013 о 08:33

Чемпіонат світу з художньої гімнастики у Києві може відбутися без участі українських спортсменок.

Про це заявила на прес-конференції у вівторок Ірина Дерюгіна, повідомляє 5 канал.

За її словами, нещодавно обраний президент Української федерації гімнастики Сергій Душин анулював заявку Національної збірної на всі міжнародні змагання нинішнього сезону, назвавши документ нелегітимним, оскільки не підписував його.

Натомість у збірній з художньої гімнастики запевняють — заявки на міжнародні змагання не потребують підпису президента федерації.

«Сьогодні в його особі, тому що він узурпував владу самостійно, завдано моральну шкоду всій художній гімнастиці. Я не знаю, як ми з цього будемо вилазити», — сказала тренер національної збірної.

Отримати коментар від Душина кореспондентам 5-го поки не вдається — адже свій мобільний телефон чиновник вимкнув.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути