chrome firefox opera safari iexplorer

В Одесі стартувала «Гуморина 2013»

01 квітня 2013 о 12:48

«Гуморина 2013» стартує в Одесі 1 квітня опівдні біля Оперного театру і завершиться пізно ввечері дискотекою для молоді на Куликовому полі. Про це повідомляє кореспондент УНН.

На головній вулиці Одеси з ранку почалося помітне пожвавлення. Дозвільних роззяв зустрічають і розважають Остап Бендер і живі статуї. Уздовж Дерибасівській розтягнулися численні лотки з традиційними атрибутами Гуморини, а центр Одеси в районі вулиці Садової та під'їзди до Приморського бульвару вже перекриті для проїзду, повідомляє «Культурометр Одеси».

Цьогорічне свято пройде під гаслом «Все придумано в Одесі»!

За традицією «Гуморина 2013» розпочнеться о 12.00 біля театру Опери та балету і закінчиться дискотекою на Куликовому полі, яка відбудеться пізно ввечері.

Згідно з програмою Гуморини 2013, спочатку відбудеться Парад Гумору — наймасштабніша карнавальна хода. Вона розпочнеться на Соборній площі через Дерибасівську і закінчиться на Єкатерининській площі.

У 2013 році, як і в попередні роки святкування Гуморини, влада міста запланувала відкриття нового пам'ятника, яке пройде у дворі Літературного музею.

Заключним етапом святкування «Гуморина 2013» стануть гала-концерти за участю відомих артистів і зірок, які відбудуться на Куликовому полі і Приморському бульварі.

Концерти закінчаться святковим феєрверком.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути