chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться ряд нових авіарейсів до Європи, Ізраїля та Уралу

02 квітня 2013 о 16:25

З початку квітня авіакомпанії МАУ і Трансаеро запускають низку рейсів з української столиці до ряду міст Європи і Росії. Крім того, авіасполученням зв'яжуть Дніпропетровськ, Донецьк і Одесу з Тель-Авівом.

Як повідомили Корреспондент.biz в авікомпанії МАУ, починаючи з 31 березня цього року перевізник власними прямими регулярними рейсами зв'язав Київ з Ростовом-на-Дону, Калінінградом і Єкатеринбургом. Таким чином, МАУ виявився найбільш крупним українським авіаперевізником між Україною та Російською Федерацією.

Окрім того, з 31 березня 2013 перевізник розпочав виконувати прямі рейси між Дніпропетровськом, Одесою, Донецьком і Тель-Авівом. Також у період літньої навігації 2013 МАУ розширить географію своїх рейсів за рахунок маршрутів з Києва до Праги, Вільнюса, Афіни, Ларнака і Варшави.

У свою чергу, в авікомпанії Трансаеро розповіли про запуск з 20 квітня з Міжнародного аеропорту Київ рейсів за маршрутами Київ-Уфа, Київ-Перм, Київ-Єкатеринбург.

Раніше повідомлялося, що у МАУ з'явився серйозний конкурент на азіатському напрямку.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути