chrome firefox opera safari iexplorer

Відкрили «Великий космічний рік»

04 квітня 2013 о 10:53

26 березня в ARCANE ART GALLERY відбулася чергова подія — «Великий космічний рік», в якій взяли участь художниця Галина Москвітіна, а також відомий український астролог Галина Побережна.

Галина Москвітіна вперше була присутня на відкритті своєї чергової виставки після багаторічного перебування на Сході. І, незважаючи на те, що художниця не попереджала заздалегідь про свою появу, ця подія не пройшла непоміченою,як з боку її численних шанувальників, так і журналістів і телевізійних каналів.

«Ми живемо в унікальний час, — упевнена Галина Москвітіна, — прямо зараз земна вісь здійснює перехід в сузір`я Водолія, починається новий цикл, новий Великий Космічний рік. Яким він буде? Яка доля Землі та її мешканців? Які нові перспективи відкриваються перед людством? Відповіді на ці питання — на стику астрономії, астрології і об`єктивного мистецтва».

Відомий український дизайнер і кутюр`є Олена Голець була вражена не тільки космічною глибиною робіт Галини Москвітіної, а й словами, якими художниця описала свою творчість. «Дивлячись на картини, кожен відчуває, щось своє, і це глибоко особисті переживання. Але дуже важливі і слова майстра, який спрямовує, трактує своє бачення».

ARCANE ART GALLERY вул. Десятинна, 13, № 44, Київ

Додала Тетяна Залива 

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути