chrome firefox opera safari iexplorer

Одинадцятикласникам про переказ 27 травня повідомлять через Інтернет

23 травня 2013 о 12:51

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки від 8 лютого 2013 року «Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2012/2013 навчальному році» державна підсумкова атестація з української мови (переказ) для випускників 11-х класів відбудеться 27 травня за збірником переказів для державної підсумкової атестації з української мови для 11 класу (К. «Центр навчально-методичної літератури» 2013 р., укладачі збірника: Шелехова Г. Т., Новосьолова В. І., Ярмолюк А. В.).

Про це інформує прес-служба Міністерство освіти і науки України.

«З технічних причин Першого національного телеканалу пряма трансляція оголошення завдання буде здійснюватися 27.05.2013 о 9.00 через мережу Інтернет на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та шкільної освітньої мережі», – йдеться в повідомленні.

Після завершення оголошення номер тексту переказу, його назва та сторінка будуть розміщені на офіційних веб-сайтах Міністерства освіти і науки, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти та шкільної освітньої мережі.

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути