chrome firefox opera safari iexplorer

Злата Оґнєвіч сьогодні представить Україну у першому півфіналі Євробачення

14 травня 2013 о 11:00

Сьогодні, 14 травня о 22:00 розпочнеться перший півфінал 58 Пісенного конкурсу “Євробачення”. Саме у першому півфіналі під номером 7 виступить представниця України Злата Оґнєвіч. Співачка виконає на сцені “Мальме-Арени” пісню “Gravity”.

Загалом у першому півфіналі “Євробачення—2013” виступить 16 учасників. Представники Австрії, Естонії, Словенії, Хорватії, Данії, Росії, України, Нідерландів, Чорногорії, Литви, Білорусі, Молдови, Ірландії, Кіпру, Бельгії та Сербії вийдуть на сцену в такому порядку:

Австрія — Natalia Kelly “Shine”
Естонія — Birgit “Et Uus Saaks Alguse”
Словенія — Hannah “Straight Into Love”
Хорватія — “Klapa s mora” “Mižerja”
Данія — Emmelie de Forest “Only Teardrops”
Росія — Діна Гаріпова “What If”
Україна — Злата Оґнєвіч “Gravity”
Нідерланди — Anouk “Birds”
Чорногорія — “Who See” “Igranka”
Литва — Andrius Pojavis “Something”
Білорусь — Альона Ланська “Solayoh”
Молдова — Aliona Moon “O Mie”
Ірландія — Ryan Dolan “Only Love Survives”
Кіпр — Despina Olympiou “An Me Thimasai”
Бельгія — Roberto Bellarosa “Love Kills”
Сербія — “Moje 3” “Ljubav Je Svuda”

Цікавий факт. Ще не встигли виконавці вийти на сцену, як наша співачка Злата Оґнєвіч вже перемогла... у рейтингу найкрасивіших і найстильніших учасниць «Євробачення-2013». Принаймні такий результат представила відомий модельєр, заслужений діяч мистецтв Азербайджану Фахрі Халафова. Як повідомляють азербайджанські ЗМІ, рейтинг складався за опублікованими фотографіями у ЗМІ.

Так, перше місце рейтингу посіла українка Злата Огневич. За словами експерта, «фотографії учасниці відображають її природну красу і чарівність».

Друге місце дісталося Олені Ланській з Білорусі. «Її чарівна усмішка і постава, характеризує її як впевнену в собі жінку, можливо, це допоможе їй здобути високе місце на конкурсі», — зазначає модельєр.

На третьому місці — Альона Мунтяну (Молдова). «У ній відчувається дух змагання, прагнення до перемоги і хороша спортивна підготовка, що є важливим чинником», — пише експерт.

Четверте місце дісталося Деспіні Олімп (Кіпр), бо вона «красива і впевнена в собі»; П'яте місце — у Софо Геловані (Грузія). «Скромність і прихильність національним традиціям в одязі я завжди ціную високо і оцінюю позитивно», — написала модельєрка.

На шостому місці опинилася Маргарет Бергер (Норвегія), оскільки «в ній багато шарму і вона стильно одягнена»; сьому сходинку за «своєрідну зовнішність і бронзову засмагу» посіла Ніна Жижич (Чорногорія). Восьме місце зайняла «елегантна» Еліца Тодорова (Болгарія), дев'яте місце дісталося «юній і завзятій» Крісті Сіегфрідс (Фінляндія), а на десятій позиції опинилася «сонячна й екстравагантна блондинка» Наталі Орлер (Німеччина).

До речі, 11 травня на другій репетиції в Мальме Злата Оґнєвіч уперше вийшла на сцену в особливій сукні, виконаній із пластику зі спеціальним покриттям. У казковому костюмі на “Мальме-Арені” з’явився також Ігор Вовковинський — найвищий чоловік у США, який також грає роль у постановці Злати. Під час репетиції для оформлення сцени було використано синій пейзаж, який нагадував нічний ліс.

Співачка зазначила, що їй дуже сподобалися репетиції та оформлення сцени, а бек-вокаліст української співачки Клівленд Уоткінс сказав, що був вражений технічними можливостями сцени та звуку.

Нагадаємо, 12 травня, у шведському Мальме відбулося офіційне відкриття 58-го міжнародного конкурсу «Євробачення-2013». Всього в конкурсі візьмуть участь 39 країн, у фіналі виступлять 26 виконавців. Під час півфіналів, які відбудуться 14 і 16 травня, буде визначена двадцятка фіналістів. Крім того, щороку у фінал автоматично проходять учасники, які представляють країни Великої п'ятірки — Німеччину, Іспанію, Великобританію, Францію та Італію. Також 18 травня на сцену Malmo Arena вийде виконавиця з країни-господарки конкурсу — Швеції.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути