chrome firefox opera safari iexplorer

Найменший у світі автомобіль назавжди залишиться у Львові

23 червня 2013 о 21:27

У рамках фестивалю Leopolis Grand Prix у Львові представили найменший автомобіль у світі Peel P50, що привезли з Великобританії. Один з організаторів фестивалю Андрій Худо під час брифінгу 22 червня повідомив, що авто після фестивалю залишиться у Львові.
„Наші партнери допомогли привезти його до Львова. Потім ми вирішили залишити авто назавжди у Львові і тепер у місті буде такий колоритний автомобіль”, — додав Худо.

Зараз найменший у світі автомобіль експонується на пл. Ринок.

Додамо, у зв’язку з проведенням фестивалю ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix сьогодні з 10:00 до 18:00 закриють для проїзду вул. Стрийську на ділянці від Стрийського ринку і до Монументу Слави, вул. Гвардійську та Вітовського і частину пл. І.Франка.

Нагадаємо, сьогодні у Львові другий день фестивалю ретро-автомобілів Leopolis Grand Prix. На «Львівському трикутнику» стартували ретро-перегони.

Відтак, організовано реверсний рух по правій стороні пр Свободи. Буде закрито ліву сторону проспекту Свободи.

Також сьогодні Львовом також проїдуть учасники ралі «Пекін-Париж», а це – 96 ретро-автівок, які упродовж 25 днів мандрували Європою й Азією. З цього приводу буде тимчасово обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, сьогодні у другий день фестивалю Leopolis Grand Prix розпочалися перегони історичних автомобілів на львівському трикутнику (вул. Стрийська-Вітовського-Гвардійська).

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути