chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогоріч скасували один з найбільших дитячих міжнародних фестивалів

03 червня 2013 о 13:45

Міжнародний благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри» у м. Скадовську Херсонської області, який був запланований на початок серпня, скасовується.

Про це повідомили організатори фестивалю компанія «Таврійські ігри» на своєму офіційному сайті.

Як стверджують організатори на проведення заходу немає фінансової підтримки з боку спонсорів, меценатів та місцевих органів влади, тому провести його неможливо.

«Захід такого рівня потребує значних організаційних та фінансових затрат. На сьогоднішній день його організатор – компанія «Таврійські ігри» – не в змозі самотужки забезпечити належне фінансування проекту. Тому «Чорноморські ігри» у 2013 році проводитися не будуть», – повідомили організатори.

Як йдеться у повідомленні, про дату і місце проведення наступного фестивалю «Чорноморські ігри» буде оголошено додатково.

Зазначимо, «Чорноморські ігри» – це найбільший дитячий фестиваль України, який проводиться з 1998 року. Фестиваль складається з багатьох вокальних та хореографічних конкурсів, а також творчих, розвиваючих і ігрових програм для дітей від 6 до 17 років. У конкурсних програмах уже взяли участь понад 26 тисяч дітей. Місія фестивалю – пошук, відкриття, творче і духовний розвиток талановитих дітей в Україні.

Минулого року фестиваль отримав статус міжнародного, адже на ньому виступали діти з Куби, Литви, Нідерландів, Росії, Білорусі, Молдови, Румунії, Вірменії і найбільша кількість учасників була з України.

Для них організатори підготували низку розважальних програм для дітей – карнавальну ходу вулицями міста, щоденні різноманітні конкурси на березі моря, спеціальні вечірні шоу-програми та чемпіонат з дитячих настільних ігор.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути