chrome firefox opera safari iexplorer

У неділю в Києві святкуватимуть День молоді

26 червня 2013 о 10:04

У неділю, 30 червня, кияни та гості столиці в рамках святкування Дня молоді зможуть побачити неймовірне Всеукраїнське світломузичне шоу «Global illumination show», що відбудеться на Софіївській площі.

Про це повідомляє сайт КМДА.

Організатором заходу виступило товариство з обмеженою відповідальністю «Мега-шоу», що спеціалізується на розробці та виробництві професійного світлотехнічного обладнання.

Зі свого боку Київська міська державна адміністрація взяла на себе зобов’язання із забезпечення охорони громадського порядку, а також обладнання і техніки на період монтажу й демонтажу та під час проведення шоу. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.

Також згідно з документом у неділю з 16:00 до 22:00 чергуватиме машина пожежної та швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що на День молоді в столиці відбуватимуться низка інших заходів.

Так, Хрещатик перетвориться на екстрим-містечко, де між собою за звання найкращого змагатимуться роллери, скутери, велотріальщики, паркуристи та джампери.

Тим часом на сцені головної площі столиці виступатимуть представники сучасних молодіжних культур, а саме: реп виконавці, бі-бойзи, ді-джеї та брекери.

Продовжать концертний марафон молоді виконавці та гурти з різний міст України, а також уже такі відомі гурти, як «ТАР-ТАК», «Med Heads» тощо.

Розділи: Суспільство

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути