chrome firefox opera safari iexplorer

Три дні у Львові святкуватимуть День молоді

24 червня 2011 о 09:38

Про це 23 червня на прес-конференції повідомила начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради Наталя Федорович.

«Цьогорічні святкування триватимуть три дні, починаючи з п’ятниці та закінчаться святковим концертом в неділю ввечері. Важливо, що заходи будуть різноманітні, що зацікавить молодих людей з різними смаками. Буде охоплено три майданчики: перший – літня сцена, другий – площа позаду літньої сцени, третій – площа перед входом в парк», — зазначила Наталка Федорович.

Як розповів один зі співорганізаторів, виконавчий директор асоціації КВН Галичини Віталій Новосад, у вечірньому урочистому концерті 26 червня візьмуть участь – «К 402», «Кожному своє», «Samplerate» (кол. «Яка існує»), «Шосте чуття» та Владіслав Левицький.

Як розповів адміністратор Львівської команди «Майданс», координатор акції «Залишайся людиною» Петро Климків, 26 червня у межах святкування Дня молоді активісти різноманітних громадських організацій планують взяти участь у Всеукраїнській неполітичній акції «Залишайся людиною», метою якої є пропагування ненасильницького способу життя та мирного співіснування всіх людей.

Усі зацікавлені львів’яни та гості міста можуть прийти 26 червня о 15:00 на площу перед Львівським академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької та долучитись до півмільйона українців та українок Києва, Одеси, Сімферополя, Донецька і Харкова, разом відмовившись від насильства.

В акції беруть участь волонтери та волонтерки Молодіжно-жіночого гендерного центру імені Наталії Кобринської, 50 учасників та учасниць львівської команди танцювального шоу «Майданс», байкери-фрірайдери та Львівська асоціація християнської молоді YMCA за підтримки проекту Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні: Комунікаційний компонент».

Петро Климків зазначив, що у межах молодіжної акції відбудеться байкерський проїзд центральними вулицями міста, з урочистим приїздом на площу перед Львівським академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької та відкриттям танцювального шоу від учасників та учасниць львівської команди «Майданс», під час якого буде розповсюджено 4 000 малинових браслетів з гаслом «Залишайся людиною».

Програма святкування

24 червня (місце проведення: спортивний майданчик на вул. Тернопільській,13)

10.00–14.00 Проведення турніру з футболу до Дня Молоді «Шкіряний М’яч»

14.00-15.00 Нагородження переможців та учасників турніру з футболу до Дня Молоді «Шкіряний М’яч»

 

25червня (місце проведення: парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького).

12.00-13.00 Конкурс малюнку на асфальті «Молодь Львова»

13.00-14.00 виставка творчих робіт дітей та молоді «Малюємо майбутнє»

14.00-15.00 проведення пленеру «Львів молодіжний»

12.00-20.00 економічно-політична гра «Студентська республіка»

 

26 червня (місце проведення: парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького).

12.00-13.00 Гра для учасників заходу «Вибори»

13.00-15.00 турнір гри «Що? Де? Коли?»

15.00-17.00 Інтелектуальний турнір  для молоді «Дебати»

15.00–18.00 Виставка робіт дітей та молоді «Малюємо майбутнє»

18.00-19.00 Конкурс краси «Перша Леді»

19.00-22.00 Урочисте закриття заходу, святковий концерт

 

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути