chrome firefox opera safari iexplorer

У зв'язку з капітальним ремонтом обмежать рух транспорту на низці київських вулиць

21 червня 2013 о 12:07

На Парковій дорозі та Петровській алеї у Печерському районі Києва на півроку буде обмежено рух транспорту в зв'язку з капітальним ремонтом.

Як повідомили в прес-службі столичного управління ДАІ, обмеження будуть діяти з червня по листопад 2013 року.

Крім того, з 20 червня у зв'язку з реконструкцією проспекту Перемоги буде частково обмежено рух на ділянці від вулиці Івана Крамського до Великої Кільцевої дороги.

А в період з 22:00 вечора 21 червня до 6:00 ранку 24 червня рух обмежать на першій і другій смузі Південного мостового переходу через Дніпро (з проспекту Миколи Бажана в напрямку Наддніпрянського шосе).

Раніше повідомлялося, що реконструкція Паркової дороги обійдеться в 115 млн гривень. «Київавтодор» має намір розширити вулицю з двох до чотирьох смуг і прибрати світлофори, вирубавши частину дерев на схилах, а в деяких місцях звівши підпірні стіни

Джерело: ZN.UA
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути