chrome firefox opera safari iexplorer

Українські авіакомпанії відкриють 60 нових рейсів

07 червня 2013 о 15:25

Українські авіакомпанії отримали дозволи на відкриття 60 нових рейсів, третина з яких дісталася МАУ.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

«31 травня 2013 року комісією з формування та реалізації державної політики щодо експлуатації повітряних ліній за участю представників Міністерства інфраструктури та Державної авіаційної служби прийнято рішення про надання 60 призначень (прав на експлуатацію повітряної лінії) з аеропортів Київ-Бориспіль, Київ-Жуляни, Донецьк, Львів, Харків, Одеса та Дніпропетровськ», — зазначається в повідомленні.

Українські авіаперевізники отримали також дозволи на експлуатацію двох далекомагістральних маршрутів з Києва до Коломбо (Шрі-Ланка) і Бангкока (Тайланд).

Комісія розглядала заявки таких авіакомпаній: Міжнародні авіалінії України, Ейр Онікс, Візз Ейр Україна, Дніпроавіа, ЮТейр Україна, Хорс, Авіатранс К, Роза Вітрів, Аеро-Чартер. Більшість з них просили прав на повітряні лінії до Іспанії, Греції, Італії та Росії.

Авіакомпанії мають розпочати польоти за більшістю визначених маршрутів упродовж літа та осені цього року.

Джерело: ukrinform.ua
Розділи: Туристичні новини

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути