chrome firefox opera safari iexplorer

З липня запрацював онлайн-сервіс «Укрзалізниці» про запізнення потягів

05 липня 2013 о 18:56

«Укрзалізницею» розроблена та з липня 2013 року впроваджена у дослідну експлуатацію інформаційна система про запізнення поїздів, яка працює у режимі реального часу. Про це RegioNews повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Згідно із повідомленням, інформацію про затримки поїздів пасажири мають змогу отримати на офіційному сайті «Укрзалізниці».
«Завдяки інформаційній системі пасажири можуть дізнатися про запізнення поїздів по найбільших залізничних станціях і обласних центрах, але уже найближчим часом перелік станції буде збільшено», — сказано у повідомленні.
У компанії зазначили, що у системі стануть доступними для пасажирів дані про розклад руху поїздів країн СНД та буде створено можливість спланувати поїздку по території країн СНД з однією пересадкою.
Як повідомлялося, за 6 місяців 2013 року року збитки «Укрзалізниці» від пасажирських перевезень становили близько 3,5 млрд гривень.

Джерело: RegioNews
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути