chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Україні запрацювала нова система реєстрації бізнесу

01 липня 2013 о 15:02

З 1 липня в Україні фунції з реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців буде передано Державній реєстраційній службі.

Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона запевнив, що перехід буде максимально зручним та комфортним для бізнесу. Більшість державних реєстраторів буде розміщуватися у тих же приміщеннях, де їх звикли бачити люди.

«Проте паралельно протягом двох-трьох місяців ми будемо шукати нові більш комфортні приміщення для реєстрації. Крім того, будемо працювати над поліпшенням матеріально-технічної бази, адже все це впливає в першу чергу на якість і швидкість обслуговування, а також вводити нові зручні сервіси", — додав він.

Крім того, за його словами, наразі в Україні зареєстровано понад 100 тис. суб'єктів господарської діяльності. Також сьогодні бізнес можна зареєструвати за допомогою мережі інтернет.

«Зараз працює спеціальний реєстраційний веб-портал, за допомогою якого кожен охочий, маючи ключ електронного цифрового підпису, може зареєструвати свій бізнес, не виходячи з дому. Я сподіваюся, що згодом все більше українців користуватимуться цією послугою, адже це значна економія часу та зусиль», — зазначив Дмитро Ворона.

Нагадаємо, спершу Державну реєстраційну службу створили для регламентації порядку державного реєстру прав на нерухоме майно.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути