chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року в Україні з'явилося 315 нових друкованих ЗМІ

25 липня 2013 о 13:00

У першому півріччі нинішнього року Державною реєстраційною службою України було зареєстровано 315 друкованих засобів масової інформації із загальнодержавною, регіональною і зарубіжною сферами розповсюдження.

Як повідомили УНІАН у прес-службі відомства, також за цей період 128 друкованих ЗМІ змінили свою назву, склад засновників, мову видання або сферу розповсюдження, у зв’язку з чим були перереєстровані.

«Укрдержреєстр докладає максимум зусиль для спрощення реєстрації періодичних видань. Так, підготовлений законопроект, яким планується скоротити термін реєстрації з 30 до 15 робочих днів та дати можливість заявникові більш гнучко підходити до процедури реєстрації», — сказала начальник Управління реєстрації громадських формувань, державної реєстрації друкованих ЗМІ та інформаційних агентств Державної реєстраційної служби України Олена Семьоркіна.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути