chrome firefox opera safari iexplorer

«Дитячу Нову Хвилю» виграла українка

20 серпня 2013 о 17:02

Софія Тарасова, представниця України на «Дитячій Новій Хвилі 2013» виграла фінал конкурсу, який проходив в Артеку. За підсумками 2 конкурсних днів юна співачка набрала 197 балів і очолила рейтинг учасників фестивалю.

Друге місце між собою розділили конкурсантки з Литви та Росії. На третій позиції опинилася Сабіна Мустаева з Узбекистану.

Софія Тарасова, до перемоги йшла 4 роки, брала участь у багатьох міжнародних та українських конкурсах.

"Дуже щаслива, що моя мрія збулася. Хотілося б продовжити кар'єру співачки і вчитися в Лос-Анджелесі ", — каже переможниця.

За інформацією організаторів фестивалю, Софія Тарасова — учениця 6-го класу київської гімназії № 117 імені Лесі Українки. У два з половиною роки була прийнята в групу обдарованих дітей у Музичну Академію ім. Р. Глієра, де у дівчинки був визначений абсолютний слух. Потім чотирирічна Софія займалася на підготовчому відділенні Дитячої Академії Мистецтв, де успішно склала іспити і вибрала музичне відділення.

Соня не тільки добре співає і танцює, а й малює. Написала більше десяти картин маслом.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути