chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник запевняє, що за два роки усі школи перейдуть на електронні підручники

19 вересня 2013 о 16:03

Через два роки нацпроект «Відкритий світ» охопить всю Україну.

Про це, як передає кореспондент «Коментарів», повідомив міністр освіти й науки Дмитро Табачник.

За його словами, зараз в проекті беруть участь 55 шкіл. «Наступного року ми плануємо підключити до цього проекту ще 2000 шкіл», — зазначив міністр.

За його словами, кожна школа, яка бажає брати участь у першому етапі проекту, може подати заявку до Київського міського департаменту освіти й науки. А до 2015 року до проекту зможуть підключитися всі навчальні заклади І -ІІІ ступенів і зможуть перейти на електронні підручники та електронний контент.

Як повідомляли «Коментарі», Держагентство з інвестицій та управління нацпроектами витратить 11,85 млн грн на просування восьми нацпроектів: «LNG — Україна», «Відкритий світ», «Олімпійська надія- 2022», «Технополіс», «Якісна вода», «Нове життя», «Енергія природи» і «Чисте місто».

Засоби отримає ТОВ «Фінансовий паблік рілейшинс», засновниками якого є львів´янин Юрій Іванишин та ТОВ «Юніон Капітал» Юрія Бойка. Раніше ця ж фірма отримала 5,92 млн грн на розміщення реклами в українських та світових ЗМІ.

Розділи: Новини освіти

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути