chrome firefox opera safari iexplorer

Цього року кияни будуть милуватися торішньої Новорічної ялинкою

26 вересня 2013 о 16:36

Цього року на Майдані Незалежності встановлять торішню Новорічну ялинку.

Про це в інтерв'ю газеті «Сегодня» розповів голова Київської міськадміністрації Олександр Попов.

За словами голови КМДА, київська влада поки відмовилася від експериментів (очевидно, після того як в 2011 році незвичайна ялинка у формі конуса стала об'єктом численних глузувань і фотожаб).

«У нас були експерименти до цього... Але торішня ялинка сподобалася практично всім, вона була навіть у європейських масштабах однією з кращих», — каже Попов.

Він нагадав, що ці атрибути свята дорого обходяться: «Ми її відновимо, якийсь час вона буде, поки не приїсться городянам. Потім будемо думати про нову. Це недешеве задоволення. Ми завжди на ці програми знаходили спонсорські кошти».

Він повідомив, що наступного тижня має відбудтися засідання оргкомітету з цього питання.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути