chrome firefox opera safari iexplorer

Уряд зменшив обсяг видатків на інвалідів та ветеранів на 2 мільйони

02 вересня 2013 о 15:47

Кабінет Міністрів України зменшив обсяг видатків на соціальний захист інвалідів та ветеранів на 2 млн грн., йдеться у постанові КМУ №634-р від 21 серпня 2013 року, опублікованому на урядовому порталі.

“Зменшити обсяг видатків споживання за програмою 2505010 „Керівництво та управління у сфері соціального захисту інвалідів та ветеранів“ на 2 025 тис. грн.”, — зазначається у документі.

Згідно з постановою, на 1 млн грн скорочено оплату праці та на 153 тис. грн оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

При цьому, загальна сума передбачена Державним бюджетом на 2013 рік на програму соцзахисту інвалідів та ветеранів становить 12,4 млн грн.

Своєю чергою, за рахунок зменшення видатків за цією програмою уряд збільшив фінансування програми “Керівництво та управління у сфері соціальної політики” на 1,7 млн грн з яких 150 тис. виділено на комунальні послуги та енергоносії.

Крім того, 355 тис. грн встановлені на видатки розвитку управління у сфері соціальної політики.

Джерело: "День"
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути