chrome firefox opera safari iexplorer

Де дивитися бій Володимир Кличко — Олександр Повєткін

05 жовтня 2013 о 17:12

Сьогодні, 5 жовтня, на ринг московського спорткомплексу Олімпійський вийдуть чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO українець Володимир Кличко і регулярний чемпіон світу за версією WBA росіянин Олександр Повєткін.

Фахівці в своїй більшості прогнозують перемогу Володимира, але відзначають, що Повєткін зараз демонструє прекрасну форму.

Бій Кличко-Повєткін транслюватиме 20 каналів по всьому світу. Орієнтовно боксери вийдуть на ринг о 22:00 за київським часом.

В Україні цей поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал Інтер. Програма Великий бокс почнеться в 20:30.

У Росії бій Кличко-Повєткін транслюватиме Перший канал. Початок — 22:00 за київським часом.

Читайте онлайн-трансляцію поєдинку бою Кличко-Повєткін на СПОРТ bigmir)net.

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути