chrome firefox opera safari iexplorer

Киянам покажуть роботи найдорожчих художників України

30 жовтня 2013 о 14:29

З 30 жовтня по 17 листопада у столичній галереї «Мистецька збірка» відбудеться виставка ART Games, яка розкриє провідні тенденції на українському та міжнародному арт-просторі, покаже мистецтво, яке купують.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ організатори виставки, в експозиції будуть представлені роботи Анатолія Криволапа, Олени та Віталія Васильєвих, Олега Тістола, Ігоря Гусєва, Миколи Маценка, Макса Вітика, Олександра Животкова, Вінні Реунова, Арсена Савадова, Михайла Деяка, Павла Керестея.

Нагадаємо, в червні 2013 року картина Анатолія Криволапа «Кінь. Вечір» була продана з аукціону в Лондоні за рекордною для українського сучасного мистецтва ціною — більше $186 тисяч.

Раніше, в жовтні 2011 року ще одна робота з цієї серії — «Кінь. Ніч» — пішла з молотка за $124 тис. Найпершим рекордом Криволапа став продаж картини «Степ» на аукціоні Phillips Нью-Йорку в травні 2011- го за $98,5 тис.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути