chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у світі відзначають День шефа

16 жовтня 2013 о 08:38

У 1958 році Патриція Хароскі, що працювала секретарем в компанії State Farm Insurance Company у США, запропонувала нове свято — День Шефа . У 1962 році це свято було офіційно затверджено губернатором штату Іллінойс Отто Карнером.

Первісна ідея полягала в тому, що працівники вітають свого начальника і дякують йому за те, що він був добрий і чесний в плині року. Традицію святкування Дня Боса підтримали багато країн, свято поширилося по світу дуже швидко,  повідомляє УНН.

У цей день належить згадати, що керівник — це професія, що це — робота без відпочинку, відповідальність за кожен крок, за кожне слово, за благополуччя підлеглих йому людей. І ще про те, що шеф — це, перш за все, людина.

В наші дні День керівника (або День шефа) завжди відзначається 16 жовтня, і святкові заходи супроводжуються вітальними листівками — як електронними, так і паперовими, квітами, сувенірами і декількома додатковими посмішками на честь боса — будь це чоловік або жінка.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути