chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві на Подолі забудовник незаконно збільшив кількість поверхів — активісти

01 жовтня 2013 о 18:00

У Києві на Подолі забудовник збільшив кількість поверхів будівлі, що будується. Замість шестиповерхового будинку на перетині Верхнього Валу та Костянтинівської будується тринадцятиповерховий, стверджують активісти організації Старий Поділ.

Як повідомляє Сегодня, днями на фасаді ще незакінченого будинку з'явилося оголошення про продаж площ, що свідчить про будівництво поверхів, не передбачених початковим проектом.

Громадськість не раз вимагала у забудовника надати документи, що пояснюють відхилення від проекту, проте звернення залишилися безрезультатними.

Крім того, активісти очікують відповіді на свій запит до міської та районної влади, а також готують заяву до прокуратури.

Нагадаємо, що у липні жителі столичних Березняків знесли паркан і перекрили вулицю, протестуючи проти зведення супермаркету на місці скверу.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути