chrome firefox opera safari iexplorer

Вирішальна битва. Сьогодні Україна зіграє матч з Польщею

11 жовтня 2013 о 15:20

На полі харківського стадіону Металіст і збірна України, і збірна Польщі сьогодні ввечері вийдуть як на останній бій.

Відбірний етап на чемпіонат світу до Бразилії підходить до фінішу, але на півтори путівки до Бразилії претендують чотири команди. Україна може зайняти як перше місце, яке дасть пряму путівку на ЧС, друге місце, яке відправляє у плей-оф , так і третє місце, яке зробить уболівальників і футболістів збірної глядачами ЧС.

Враховуючи, що через чотири дні Україна має зіграти з аутсайдером групи Сан-Марино, де зобов'язана брати три очки, ключовою стає зустріч з Польщею.

Перемога в сьогоднішньому матчі гарантує Україні мінімум друге місце, а в разі осічки Англії в матчах з Чорногорією або Польщею узагалі перше місце. Поразка ставить нас у залежність від результатів матчів Англії, але фактично залишає на третьому місці.

Для поляків ця гра проти України узагалі останній шанс. Будь-який результат, окрім перемоги, залишає команду Вальдемара Форналіка за межами чемпіонату світу.

Ми ж віримо, що Михайло Фоменко стане другим тренером збірної, який виведе збірну України на чемпіонат світу з футболу. І хто думав ще рік тому, після поразки від Чорногорії і нічиєї з Молдовою, що зараз будемо так близько до цієї мети.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути