chrome firefox opera safari iexplorer

Дарина Зевіна виборола срібло Кубку світу з плавання

14 листопада 2013 о 15:54

Лідер збірної України з плавання Дарина Зевіна завершила виступи на Кубку світу 2013 року виграшем срібної медалі в Пекіні, передає УНН.

Сьогодні на останньому кубковому старті в китайській столиці наша плавчиня фінішувала другою на дистанції 100 метрів плавання на спині у 25-метровому басейні. Час Зевіної 57.56 секунди. Перемогу з результатом 57.22 секунди здобула чемпіонка світу і дворазова олімпійська чемпіона Емілі Сібом з Австралії. Слідом за Д. Зевіною припливла переможниця Кубка світу за сумою всіх восьми етапів – угорка Катінка Хосжу — 57.92. Зазначимо, що наша спортсменка показала другий результат і в попередньому запливі.

Нагадаємо, напередодні Д.Зевіна виграла в Пекіні 200-метрівку і була третьою на дистанції 50 метрів.

Загалом, виступаючи на восьми етапах Кубка світу, 19-річна українська плавчиня здобула 10 золотих медалей і в загальному заліку багатоетапного турніру посіла четверте місце серед жінок-плавчинь планети.
Але з закінченням Кубка світу сезон у прими українського плавання не завершується. Разом з партнерами по національній збірній їй належить виступити на чемпіонаті Європи з плавання на короткій воді, що пройде 12-15 грудня у Данії.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Спорт в Україні