chrome firefox opera safari iexplorer

Мобільний зв’язок у курортному Яремчі відновили

05 листопада 2013 о 09:17

Лише кілька днів курортне гірське містечко Яремче на Прикарпатті побуло у статусі «зеленої» території вільної навіть від мобільного зв’язку.

Рішення про відключення з першого листопада розташованих на території місцевої лікарні станцій мобільних операторів «Київстар» та МТС прийняла міська рада, зваживши на постійні скарги яремчан про погіршення здоров’я. Станції мали відключити на шість місяців. Мобільні оператори рішення виконали. Ситуація отримали швидкий розвиток. Туристи почали тікати з Яремча, відміняти броні у місцевих готелях. Запахло економічним колапсом.

Тож уже 4 листопада громада знову зібралася на слухання і прийшла до міської ради з новою ініціативою – відновити роботу мобільних веж.

«Київстар» та МТС відновили надання послуг у місті. Тепер у міській раді ламатимуть голову над тим, куди перенести станції операторів, аби вони не викликали нарікання частини мешканців.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути