chrome firefox opera safari iexplorer

Над Дитячим Євробаченням у Києві працюватиме британський сценарист

06 листопада 2013 о 13:10

Одним із творців Дитячого Євробачення у Києві став британський письменник і сценарист Алекс Воррал (Alex Worrall). Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу НТКУ.

«Саме у співпраці з Алексом Перший Національний створює сценарій, що дасть змогу всім учасникам і глядачам ДПКЄ-2013 поринути у справжню казку», — йдеться у повідомленні.

Алекс Ворралл — досвідчений сценарист із Великобританії, який пише сценарії для телевізійних програм, радіо та Інтернету й має за плечима значний послужний список робіт найвищого калібру. До того, як Алекс упритул зайнявся кар’єрою сценариста, він очолював відділ розвитку компанії “Granada New York” та “MTV UK&International”.

Серед наймасштабніших проектів, у яких Алекс Воррал був задіяний, можна відзначити церемонію вручення нагород MTV International “Europe Music Awards”, британське реаліті-шоу “Зроблено в Челсі” (Made in Chelsea), що здобуло премію Бафта і отримало Європейську музичну нагороду MTV, серіал для BBC3 “The Nigel Paradox”, американський серіал “The Smoking Gun”, популярний у Великобританії комедійний серіал “Вдома з Грегом і Расселлом” (Staying in with Greg and Russell) виробництва BBC3 і багато інших.

Алекс є колумністом і співпрацює на постійній основі з одними з найвпливовіших британських Інтернет-видань, такими, як http://www.thedailymash.co.uk/, як автор колонки Creator of the Dr Morris Column, і http://www.theguardian.com/uk, для якого Алекс пише у розділі Trebor Sweet Success.

Нагадаємо, що фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013 пройде у Києві 30 листопада. Ведучими церемонії стануть співачка з надзвичайним вокалом Злата Оґневіч і символ українського “Євробачення” Тімур Мірошниченко.