chrome firefox opera safari iexplorer

Залізничні квитки перед святами подорожчають до 40 грн

13 листопада 2013 о 11:35

З середи почався продаж квитків на п'ятницю 27 грудня 2013 року.

«Укрзалізниця» повідомляє, що на західну Україну в передноворічну п’ятницю (27 грудня) залишаються у вільному продажу близько 8,5 тис місць (з запропонованих перевізником 13 тисяч), пише Українська правда. Життя.

Зокрема, є вільні місця і у найпопулярніших поїздах, що прямують 27 грудня з Києва до Західного регіону. Зокрема, можна купити плацкартні, купейні та місця класу люкс на поїзди № 91 Київ – Львів, № 143 Київ – Івано-Франківськ, № 81 Київ – Ужгород, № Київ – Трускавець також є вільні місця 1-го та 2-го класу у швидкісному поїзді № 169 Київ — Львів.

У кримському напрямку на останню у цьому році п’ятницю (27 грудня) з усіх куточків України Укрзалізниця запропонувала понад 9 тис. місць з них залишається у продажі понад 7,5 тис.

«Укрзалізниця» нагадує, що 31 грудня вступить у дію найнижчий календарний коефіцієнт індексації вартості проїзду у пасажирських поїздах – 0,7. Таким чином буде значно зменшена вартість проїзду у пасажирських поїздах (зменшення складе від 40 до 60 грн. від залежності від класу поїзда та типу вагона). Під зазначену індексацію підпадають квитки на усі категорії вагонів, крім приміських поїздів.

Обравши поїзди, що курсують вдень пасажири мають можливість за найнижчими цінами ще до Нового року встигнути до місця призначення.

У період передноворічних свят діятиме календарний коефіцієнт – 1,1 (з 25 по 30 грудня). У зазначені дати вартість проїзду збільшиться на 15-40 грн. в порівнянні з попереднім календарним періодом.

У четвер, 14 листопада, буде відкрито попередні продаж квитків на 28 грудня. Продаж квитків за 45 діб до відправлення поїзда розпочинається, як у залізничних касах, так і в мережі Інтернет о 8 ранку.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути