chrome firefox opera safari iexplorer

До Києва прибувають внутрішні війська

12 грудня 2013 о 10:16

До Києва додатково прибувають автобуси із “Беркутом” та внутрішніми військами. Про це УНН повідомили у МВС.

За словами пресс-служби міліції, нові сили тягуються до столиці, аби замінити правоохоронців, котрі брали участь у подіях на Майдані.

«Що б там не казали мітингувальники, але міліція – це також живі люди. Ось вже кілька діб поспіль правоохоронці знаходяться у стані повної готовності до охорони правопорядку. Тому бійцям також треба відпочивати. Багато хто з них захворів. Тому нові сили міліції прибувають до Києва на заміну», — зазначили в міліції.

Там також додали, що наразі точної цифри, скільки міліціонерів захворіли, травмовані та госпіталізовано – назвати важко, оскільки ці дані постійно змінюються.

Нагадаємо, за ніч проти 11 грудня та ранок 11 грудня надійшло понад 100 повідомлень про постраждалих у сутичках між мітингувальниками та правоохоронцями.

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути