chrome firefox opera safari iexplorer

Парламент не зміг висловити недовіру Азарову і Кабміну

03 грудня 2013 о 14:43

Депутати Верховної Ради України не змогли висловити недовіру уряду Азарова.

Проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів України та прийняття резолюції недовіри Кабміну за основу і в цілому підтримало тільки 186 нардепів. «За» голосував 1 регіонал, 90 депутатів від «Батьківщини», 42 – від УДАРу, 36 – від «Свободи», 17 – позафракційних.

Жоден з комуністів не проголосував. Зазначимо, лідер фракції КПУ Петро Симоненко заявив на сесії, що уряд Азарова «однозначно заслуговує на відставку». Однак сказав, що за законопроект про відставку, який пропонує опозиція, комуністи не голосуватимуть, бо мають свій текст. Один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк заявив, що депутати готові голосувати і за документ від комуністів. Але оскільки він не був зареєстрований, голосували депутати все ж за текст, який пропонувала опозиція. 

Засідання ВРУ закрили. Поіменний список результатів голосування. Додамо, що від Партії регіонів за проект постанови проголосував Юрій Благодир. 
Інна Богословська, яка вийшла з фракції Партії регіонів, також голосувала «за» відставку уряду Азарова. Натомість Давид Жванія, який також покинув фракцію ПР, не голосував.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути