chrome firefox opera safari iexplorer

У Раді завтра голосуватимуть за відставку Кабміну

02 грудня 2013 о 16:05

Комітет Верховної Ради з питань державного будівництва та самоврядування підтримав пропозицію опозиції завтра поставити на голосування парламенту питання про відставку уряду.

Про це заявив член комітету, лідер фракції УДАР Віталій Кличко. «Тільки що комітет, членом якого я є, більшістю голосів, — 8 голосів було „за“, — прийняв рішення завтра винести в сесійний зал законопроект, поданий трьома опозиційними фракціями про відставку уряду», — сказав Кличко, слова якого наводить кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

Водночас народний депутат Микола Томенко повідомив, що завтра опозиційні партії запрошують людей до Верховної Ради України, щоб вони посприяли ухваленню у парламенті рішень щодо відставки Уряду та притягнення до відповідальності усіх, хто віддавав злочинні накази про розгон Майдану та побиття мирних протестувальників.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути