chrome firefox opera safari iexplorer

Поєдинок Кличко-Повєткін назвали розчаруванням року в боксі

10 грудня 2013 о 16:37

Поєдинок українця Володимира Кличка з росіянином Олександром Повєткіним потрапив до рейтингу розчарувань року в боксі, складеному інтернет-виданням Bleacher Report, повідомляє Кореспондент.net.

Як зазначається в матеріалі видання, незважаючи на величезну перевагу Кличка за очками, поєдинок виявився «великим розчаруванням».

Цей бій транслював американський телеканал HBO, але, як зазначає Bleacher Report, після такого поєдинку на американському телебаченні ще не скоро знову з'явиться інтерес до боїв важковаговиків.

Головним розчаруванням року за версією Bleacher Report став бій мексиканця Хуліо Сесара Чавеса з американцем Брайаном Вєрою, рішення присудити перемогу Чавесу в якому, як зазначає видання, багато хто вважає найгіршим суддівським рішенням року в боксі.

Нагадаємо, що Володимир Кличко в 12-раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна за очками і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

ТОП-10 розчарувань року в боксі

1. Перемога Хуліо Сесара Чавеса над Браяном Вєрою за рішенням суддів

2. Поразка Абнера Мареса нокаутом у першому раунді в бою з Джонні Гонсалесом

3. Поразка Ноніто Донера в поєдинку з Гільєрмо Рігондо

4. Поразка Сауля Альвареса в поєдинку проти Флойда Мейвезера за рішенням суддей

5. Перемога Едрієна Бронера над Полі Маліньяджі

6. Перемога Серхіо Мартінеса в поєдинку проти Мартіна Мюррея

7. Поразка Ламонта Пітерсона у третьому раунді від Лукаса Мартіна Матісса

8. Поразка Чада Доусона Адоніса Стівенсону у першому раунді

9. Поразка Делвіна Родрігеса в третьому раунді від Мігеля Котто

10. Бій Володимир Кличко — Олександр Повєткін

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути