chrome firefox opera safari iexplorer

Справжню ялинку із Закарпаття встановлять на ЄвроМайдані в Києві

18 грудня 2013 о 10:15

Як стало відомо, на Майдані Незалежності таки з’явиться «жива» ялинка.

Як стало відомо, на Майдані Незалежності таки з’явиться «жива» ялинка. Привезти її мітингувальники планують із Закарпаття.

Встановлять ялинку неподалік від штучної, яка нині перетворилася на символ українського ЄвроМайдану і прикрашена прапорами та лозунгами. За словами колишнього голови КМДА О.Попова, конструкція та гірлянди, які розібрали на спорудження барикад, коштувала 3 млн. гривень.

Як зазначають активісти, сьогодні Майдан Незалежності — справжнє містечко з власною інфраструктурою, і всі його мешканці опікуються про його благоустрій та дотримання чистоти і порядку. А оскільки Майдан відвідують сотні тисяч людей і попереду новорічні свята — жива ялинка створить святковий настрій та атмосферу. Прикрасити майданівську ялинку планують іграшками, зробленими дітьми.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути