chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник знову замовив підручників на 3 мільйони

09 грудня 2013 о 14:45

ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міносвіти уклала низку угод з видавництвами на постачання підручників на 3,38 мільйона гривень.

Про це пишуть «Наші гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Як зазначається, найдорожчим виявився підручник «Природознавство. 3 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою (авт. Грущинська І. В.) — 325 гривень за екземпляр при накладі 365 примірників.

«Разом з тим, після низки повідомлень ЗМІ про надвисокі ціни на підручники Міносвіти знизило їх вартість. Минулого року підручник „Природознавство для загальноосвітніх навчальних закладів з молдовською мовою навчання. 2 клас“ (авт. Грущинська І.В.) накладом 371 екземпляр коштував 425 гривень», — пише видання.

Загалом у 2013 році Міносвіти замовило виготовлення підручників на 226,89 млн гривень.

Як відомо, ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міносвіти уклала угоди з державним спеціалізованим підприємством «Освіта» на видання шкільних підручників загальною вартістю 3,48 мільйона гривень.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути