chrome firefox opera safari iexplorer

Зовнішня реклама у Києві подорожчає на 20%

23 грудня 2013 о 14:46

З 1 січня в Києві діятимуть нові тарифи на розміщення зовнішньої реклами та реклами на транспорті. У середньому вартість розміщення збільшиться на 20%.

Про це із посиланням на заступника голови Кивської міської державної адміністрації — керівника апарату Олександра Пузанова повідомляє прес-служба КМДА.

Вартість розміщення великих рекламних конструкцій зазнає найбільших змін. Наприклад, щити, які стоять окремо, подорожчають на 19-23% залежно від типу. А щити на тимчасових спорудах, на парканах, територіях будмайданчиків, що зазвичай мають значно більші розміри, коштуватимуть на 28-37% дорожче. Невеликі конструкції — лайтпостери — зростуть у ціні на 13-21%. Вартість розміщення рекламних вивісок взагалі не зміниться.

Вартість реклами на транспорті, яка істотно зросла у 2012 році, зазнає менш суттєвих змін. Більшість носіїв взагалі не подорожчає. Проте деякі нові види реклами, яких раніше не було в класифікаторі, відтепер буде тарифіковано. Наприклад, внутрішнє брендування вагонів метро чи брендування вагонів міської електрички.

За даними КМДА, плановий показник надходжень до міського бюджету від зовнішньої реклами було виконано ще у жовтні. Станом на 13 грудня 2013 року виконання склало вже 118,9%. Від зовнішньої реклами місто отримало 109,4 млн грн, а від реклами на транспорті — 12 млн грн. Цей показник у 80 разів перевищує показник 2012 року, коли реклама на транспорті принесла місту лише 150 тис. грн. Зовнішня реклама в 2012 році надала до бюджету 96,6 млн грн.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути