chrome firefox opera safari iexplorer

12 причин, чому ви ніколи не повинні здаватися

23 січня 2014 о 16:20

12r

Руки опускаються, бажання зникає, а розум наповнюється безнадією. Знайомі відчуття? Кожен з нас переживав щось подібне, і напевно неодноразово у своєму житті. 12 універсальних порад для тих, хто стомився досягати своїх цілей – у вас все вийде. Треба лише трошки попрацювати. 

1. Поки ви живі, все можливо

Єдиною поважною причиною, через яку ви можете здатися, є ваша смерть. До тих пір, поки ви живі (здорові й вільні), у вас є вибір, щоб здійснювати спроби та досягати остаточного успіху.

2. Будьте реалістами

Ймовірність освоєння чогось з першого разу дуже мала. Все вимагає часу, щоб цьому навчитися, і ви будете робити помилки. Вчіться на них.

3. Ви сильні

Ви сильніш, ніж ви думаєте. Однієї маленької невдачі недостатньо, щоб зупинити вас в процесі досягнення свого успіху. Недостатньо буде також і 10 , і 100, і 1000 невдач.

4. Проявіть себе

Якщо ви не хочете бути відомим, як хтось інший, то це слабкість, яка говорить про те, що ви здаєтеся. Виходьте і показуйте себе решті світу, а також самому собі. Ви можете і досягнете того, що мали намір зробити. Ви зазнаєте невдачі тільки тоді, коли здастеся .

5. Чи робилося це раніше?

Якщо хтось інший зміг зробити це, то зможете і ви. Навіть якщо тільки одна людина в світі зуміла досягти того, чого бажаєте ви. Це має стати достатньою причиною для вас, щоб ніколи не здаватися.

6. Вірте в свої мрії

Не віддавайте самого себе. У житті буває багато людей, які кажуть вам, що ви хочете досягти неможливого. Не дозволяйте нікому руйнувати свої мрії.

7. Ваша сім’я і друзі

Дозвольте людям, яких ви любите, стати вашими натхненниками на те, щоб продовжувати наполегливо рухатися далі. Можливо, вам потрібно буде спробувати подивитися на все з іншої точки зору, більше вчитися, більше практикуватися, але ніколи не здавайтеся .

8. Є люди в гіршому становищі, ніж ви

Прямо зараз є багато людей, які перебувають у гіршій ситуації і в гірших умовах навколишнього середовища, ніж ви зараз . Хотіли б ви відмовитися від пробіжки в 5 кілометрів? Подумайте про людей, які не в змозі навіть ходити, і як багато вони були б готові віддати за можливість пробігати по 5 кілометрів щодня .

9. Покращуйте наш світ

Коли ви досягнете всього, чого мали намір досягти, ви можете використовувати свій успіх, щоб здійснювати зміни у світі або в житті окремих людей.

10. Ви заслуговуєте щастя

Ніколи не дозволяйте нікому говорити вам протилежне. Ви заслуговуєте щастя і заслуговуєте успіху. Зберігайте цей настрій і ніколи не здавайтеся, поки не досягнете свого пункту призначення.

11. Надихайте інших

Служіть джерелом натхнення для інших, відмовляючись здаватися. Хтозна, що зможе зробити інша людина завдяки тому, що ви самі ніколи не здавалися, і тим самим надихнули інших не здаватися.

12. Ви вже близько

Найчастіше, коли ви відчуваєте, що хочете здатися, ви знаходитесь так близько до того, щоб зробити величезний прорив. У будь-який момент свого часу ви завжди перебуваєте лише на мить від успіху.

 

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути