chrome firefox opera safari iexplorer

Гідропарк готують до Хрещенських купань

10 січня 2014 о 12:19

Чиновники обіцяють, що до свята Хрещення Господнє (19 січня) водолази КП «Плесо» як слід перевірять дно річки Дніпро, щоб можна було безпечно пірнати.

Так, як повідомили прес-службі Департаменту з благоустрою та охорони навколишнього середовища, сьогодні вже розпочато роботи з обстеження устаткування бюветного комплексу Каплиці, що в Парку культури і відпочинку «Гідропарк».

Зокрема, вже проведено хлорування водопровідної мережі у бюветі, насосне обладнання даного бювету пройшло щорічну профілактику, ведеться ремонт пляжного інвентарю, забезпечується необхідна кількість тапчанів, відремонтовано понтон. А безпосередньо перед самим святом буде проведено монтаж килимової доріжки до помосту.

«Також проведено обстеження і очищення підводної частини акваторії зон відпочинку, де буде проводитися обряд хрещення води», — говориться в повідомленні прес-служби відомства. Безпеку на воді забезпечуватимуть фахівці спеціалізованої аварійної рятувально-водолазної служби КП «Плесо» і Київської аварійно-рятувальної служби. Також буде організовано постійне чергування машин «швидкої допомоги», і з метою дотримання громадського порядку в місцях проведення святкування буде забезпечено чергування наряду міліції.