chrome firefox opera safari iexplorer

Микола Томенко вимагає від Міністра внутрішніх справ невідкладно поінформувати про долю журналістів радіо «Свобода»

20 січня 2014 о 15:14

Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко звернувся до Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка з вимогою провести ретельне розслідування факту перешкоджання виконання службових обов’язків журналістів радіо «Свобода», надати пояснення причин затримання даних працівників засобів масової інформації та повідомити про місцезнаходження журналістів Баркара Дмитра та оператора Ісхакова Ігоря.

Як відомо, в ніч з 19 на 20 січня 2014 року працівники спеціальних підрозділів органів внутрішніх справ затримали журналістів радіо «Свобода» Дмитра Баркара та Ігоря Ісхакова, які забезпечували для радіо «Свобода» пряму трансляцію подій на вул. Грушевського у місті Києві.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути