chrome firefox opera safari iexplorer

Перевірити знання з предметів ЗНО відтепер можна в онлайн-режимі

11 січня 2014 о 13:48

Яндекс запустив сервіс для школярів zno.yandex.ua, де учні можуть перевірити свої знання з предметів зовнішнього незалежного оцінювання.

Он-лайн тести можна проходити у будь-який час, українською або російською мовами.

Проект заснований на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, за якими ЗНО проводили в 2010—2013 роки.

Інтернет-ресурс дозволяє визначити, скільки часу було витрачено на проходження онлайн-тестів, скільки завдань вирішено правильно, у відповідях на які питання допущені помилки, скільки балів було б набрано на реальному тестуванні.

Довідково

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудетьсяз 3 по 27 червня, додаткова сесія — з 4 по 11 липня. На вибір абітурієнтів — 11 предметів: іноземна мова, українська мова та література, російська мова, математика, географія, біологія, фізика, історія України, хімія, всесвітня історія, світова література. Для проходження тестів можна вибрати не більше чотирьох предметів. Реєстрація на ЗНО — 2014 проходить з 3 січня по 5 березня.

Джерело: Яндекс
Розділи: Новини освіти

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути