chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові видали правила дорожнього руху для велосипедистів

17 січня 2014 о 10:43

У Львові в рамках проведення Європейського тижня мобільності надрукували 8 тисяч буклетів з правилами дорожнього руху для велосипедистів. У прес-службі міської ради повідомили, що ознайомитись з ними можна у громадських закладах Львова.

Як розповів координатор Європейського тижня мобільності у Львові Дем'ян Данилюк, посібник допоможе учасникам велосипедного руху безпечно пересуватися по місту. Він також сказав, що буклет у зручній та легкій формі пояснює ПДР.

«Вісім тисяч – це трохи більше 1% мешканців міста, і приблизно стільки львів'ян зараз використовує велосипед щодня. Завдяки гранту Німецького товариства міжнародного співробітництва видання такого буклету стало можливим. Варто наголосити, що ці правила не є якимись особливими, це вибрані пункти із загальних ПДР України найновішої редакції від 6 березня 2013 року, котрі стосуються велосипедистів», – зазначив Дем'ян Данилюк.

Буклет з правилами розповсюджують безкоштовно. Знайти його можна в таких локаціях:

Центр туристичної інформації, пл. Ринок, 1
«CoMMuna», пл. Галицька, 1 (2-й поверх)
Кав'ярня Леваковського, пл. Катедральна, 2
Кафе «Меделін», пл. Коліївщини
Мистецький центр «Дзиґа», вул. Вірменська
Музей Ідей, вул. Валова
Action-bike, вул. Брюллова
Drive-sport, вул. Наукова
Команчеро, вул. Листопадна
Велобайк, вул. Наукова
покази фільмів Wiz-Art’у, Палац мистецтв, вул. Коперника.

Також усі охочі зможуть отримати в цих закладах карто-схему 1-го етапу розвитку веломережі міста 2011—2019.

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути