chrome firefox opera safari iexplorer

69 вправ з гирями, які допоможуть повернути гарну фізичну форму

14 лютого 2014 о 14:07

Вправи з власною вагою є надзвичайно популярними останнім часом, в силу своєї доступності, універсальності та ефективності. Однак, якщо ви хочете не просто підтримувати себе в хорошій формі, а швидко домогтися збільшення сили і м'язової маси, то вам необхідно звернути увагу на вправи з обтяженнями. І одними з найкращих з них є вправи з гирею. Це прекрасний спосіб змусити працювати буквально кожен ваш мускул, треба лише знати правильні вправи. Сьогодні ми хочемо запропонувати вам відео, яке демонструє цілих 69 способів роботи з гирею. 

Важливе доповнення: зверніть найпильнішу увагу на техніку виконання вправ, так як це може призвести до травм. І не намагайтеся виконати всі вправи в один день , просто виберіть 3-5 для початку і додайте до своїх звичайних тренувань. Потім ви можете доповнювати і змінювати комплекси у міру прогресу.

Ви, можливо, захочете запитати, а в чому перевага гирьових вправ перед іншими видами фізичної активності? Шанувальники цього виду вправ наводять такі аргументи .

Це допомагає спалити більше калорій.

Гирі дозволяють займатися вдома, позбавляючи вас від необхідності обов'язкового відвідування тренажерного залу.

Це відмінний спосіб укріпити найширші м'язи спини, що позбавить вас від проблем з хребтом і болів в спині.

Гирі дозволяють дати навантаження всьому тілу. Наведений набір вправ чудово це ілюструє.

Застосування у ваших заняттях вправ з гирями є відмінним способом урізноманітнити тренування і уникнути монотонності і одноманітності.

Так що, дуже рекомендуємо вам звернути увагу на цей вид тренувань і включити їх в свій розклад. Тим більше що традиції гирьового спорту мають на території колишнього CCCP давню і славну історію.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути