chrome firefox opera safari iexplorer

Офісні працівники найбільше бояться відсутності кар'єрного розвитку, — опитування

13 лютого 2014 о 12:29

Найчастіше офісні працівники бояться відсутності кар'єрного розвитку, помилок під час роботи та зменшення зарплати.

Про це свідчать результати опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

До десятки офісних страхів належать: відсутність розвитку на робочому місці, страх припуститися помилки, побоювання бути пониженим у зарплаті або посаді, страх конфліктів і страх втратити зарплату або роботу з різних причин.

Зауважимо, що колег та керівників офісні працівники не бояться.

Щодо робочого простору, то працівники офісів не бояться робочого телефону, нововведень у компанії та просування сміливих ідей.

Джерело: hh.ua

Додамо також, що менше за все страхів офісних працівників будівельної (22%) та медичної(23%) галузей. А ось більше за все побоювань у співробітників консалтингової та маркетингової сфери — тих, хто не боїться, там усього 6% і 10% відповідно.

Наголосимо, що дослідження свідчить про те, що страхи у роботі зменшуються із кар'єрним ростом. Принаймні серед топ-менеджерів відсоток тих, хто нічого не боїться, рекордно високий — 32% (середній показник — 14%).

Зауважимо також, що страхи залежать від сфери, де працює людина. До прикладу програмісти та маркетологи бояться відсутності професійного вдосконалення, банківські працівники найбільше бояться зробити помилку.

Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в січні 2014 року. В опитуванні взяли участь 1859 респондентів із різних регіонів України.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути