chrome firefox opera safari iexplorer

Регіонал" Зубик виходить з ПР. Ще 25 нардепів також пишуть заяви

20 лютого 2014 о 13:56

Народний депутат Володимир Зубик заявив про вихід з фракції Партії регіонів.

Про це він повідомив у коментарі « Прочерку » , передає Цензор.НЕТ .

" Нам небайдужа доля України ! Сьогодні ми офіційно виклали свою думку в заяві, яку найближчим часом буде оприлюднено у ЗМІ. У заяві ми закликаємо всіх своїх колег з Верховної Ради зібратися сьогодні на екстреному засіданні з порядком денним з такими питаннями : повернення до парламентсько — президентської республіки і створення коаліційного уряду , — зазначив Володимир Зубик .

Він додав , що зараз 25 депутатів — «регіоналів » готові вийти з фракції Партії регіонів , про що і свідчать в заяві.

«Заява набуває чинності , як тільки буде оприлюднена в ЗМІ. Крім мене з фракції виходить також черкаський мажоритарник Валентин Ничипоренко . Також зараз розмовляю з Бобовим , не виключено , що він теж вийде . З новими депутатами ( черкаськими) я не контактую , але , думаю , вони тверезомислячі люди» , — сказав він.

Водночас джерела «Прочерку» , близькі до нардепа Геннадія Бобова , повідомили, що цей нардеп теж буде присутній на екстреному засіданні Ради і ввійде до антикризової депутатську групу.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути